Новости "ЗОВ"

Бандиты-коллекторы вымогают деньги с жителей Днепропетровска

коллектор деньгиМошенническая деятельность коллекторов — фирм с выбивания долгов — приобрела такие масштабы, что под раздачу попадают журналисты и обычные люди, которые никогда не имели долгов.

Вот история одного из жителей Днепропетровска:

Когда-то давно был заключен договор моим отцом с кабельным «Социум». «Социум» работал паршиво — малейший дождик и телевидение превращается в снег. Эти вещи утомили и от их услуг мы отказались — позвонили по телефону, сообщили и сами отключились. Через много лет начали звонить эти коллекторы и рассказывать про долги. Дома сидит жена с ребёнком, естественно это очень напрягает. Сказал жене, что бы она дала мой телефон мобильный и звонить стали мне. Разговоров было около 15. Они меня все таки смогли убедить в своей абсолютной неадекватности и я отправил им письмо

Київ, вул.. Старокиївська, 10 г
тел.044-206-37-56, 044-498-10-59

Заява
Повідомляю Вам ,про те що на мій особистий номер мобільного телефону ,,,,,,,,,, та номер стаціонарного телефону ……………. вже на протязі п’яти-шести місяців поступають дзвінки з номеру 044-498-10-59 від людей, які представляються працівниками ТОВ «Укрфінанси». Ці люди вимагають в мене гроші та погрожують тим, що можуть відібрати в мене все моє майно. При цьому вони називають мене чужим ім’ям. Ці люди не надали мені відповідь про історію мого нібито боргу – звідки він взявся та з чого я став винен ТОВ «Укрфінанси». Ніякі документи мені не були надані. Часто ці дзвінки поступають у вихідні/святкові дні та у вечірній час. Дзвінки здійснюють постійно різні люди. Таким чином відбувається вторгнення в особисте життя, як моє, так і моїх рідних, та розголошення моїх особистих даних. Також співробітники ТОВ «Укрфінанси», при здійсненні мені дзвінків стверджують, що наша розмова записується на диктофон. А такі дії заборонені Законом! Також мені на мобільний телефон надходять смс-повідомлення від відправника UkrFinance з наступним текстом «Pri nesplati borgu 485.77 UAH za dogovorom u Volia upovnovageni specialisti vidvidajut misce roboti ta prozhivannja. Tel:0800301888», та з таким текстом: «Pri nesplati borgy na vkazani ranishe rekviziti do 18.03 zvertaemos` do Sydy dlja primysovogo stjagnennja. UkrFinance.tel:0800301888»
Ці дзвінки та смс-повідомлення порушують низку прав моїх та моєї родини. Ці дзвінки нервують та заважають працювати та відпочивати.
Я офіційно заявляю, що не маю жодних боргів перед «Volia» та «UkrFinance».
Такі дії співробітників ТОВ «Укрфінанси» порушують низку Законів та нормативно-правових актів України, а саме:
Конституція України ст.ст. 21, 24, 28, 31, 32, 41, 45 та багато інших.

Такі дії співробітників ТОВ «Укрфінанс» регламентуються Кримінальним Кодексом України, а саме:
ст.ст. 182, 189, 190, 355

В зв’язку з вищенаведеним, ВИМАГАЮ прийняти дії по припиненню цих дзвінків. В інакшому випадку я буду змушений звертатися до МВС, Ради Національної Безпеки, Прокуратури та комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією.
Заява складена у відповідності з Законом про звернення громадян.
Згідно ст.20 Закону України про звернення громадян, вимагаю розглянути мою заяву та дати письмову вмотивовану відповідь у п’ятнадцятиденний термін з моменту отримання цієї заяви!
Також, нагадую Вам про те, що згідно з ст.24 Закону України про звернення громадян, посадові особи, які винні в порушенні цього закону несуть цивільну, адміністративну або кримінальну відповідальність, передбачену законодавством України!
Заява на двох аркушах А4 з моїм підписом.

Через некоторое время пришёл ответ.

1952c575ad41

На выбивании долгов с простых граждан коллекторы не остановились и стали требовать деньги даже с журналистов.
Сюжет программы «Знак оклику» мы рекомендуем вам к просмотру.


Похожие статьи

Добавить комментарий

Кнопка «Наверх»
Закрыть